Proplakala Milova fotografija

Rastoci (mozakUbime) - Upravo smo dobili vanrednu vijest. Slika Mila Đukanovića koja se nalazi u kancelarijama DPS je proplakala. Čistačica Joka , koja svako jutro sprema kancelarije i na usput cjeliva fotografiju kaže da je danas primjetila nešto čudno. Kada je bolje pogledala, vidjela je suze kako se slivaju niz Milovo lice.

Brže bolje je pozvala sve članove DPS koji nisu još uvijek u zatvoru, i vrlo brzo se vijest proširila gradom. Sada su već počeli članovi da stižu iz svih krajeva Crne Gore kako bi poljubili sliku u nadi da će što prije dobiti posao. Ali i mjesto preko veze u bolničkom krevetu.

Za Milovu fotografiju priča se već neko vrijeme da je čudotvorna, još od lokalnih izbora na Cetinju đe je gomila naroda viđena kako je ljubi. Kažu da su svi dobili posao, mada ih je većina u međuvremenu i ostala bez istog.

Turistički stručnjaci smatraju da će ovo čudo nadmašiti ono u Međugorju, te da bi svi cetinjani pod hitno trebali da osposobe bar po dvije sobe za izdavanje. Građani Cetinja koje smo imali priliku da pitamo šta misle o ovom fenomenu, gotovo su jednoglasni u ocjeni da bi veće čudo bilo da grad napokon dobije vodu.