NAJVAŽNIJE VIJESTI: Narod se zaputio u Nikšić da spriječi štrajk policije

Nikšić (mozakUbime) - Zbog nepristojno malih plata, nedostojnih njihovog profesionalizma i požrtvovanosti koju su pokazali čuvajući državu od banda zlotvora, pripadnici policije – svih uniformi i činova odlučili su se za masovan protest danas u Nikšiću.


 

Iako smo željeli da im postavimo nekoliko pitanja, oni su gurali našeg reportera i vikali gotovo histerično 'Nemoj mene! Nemoj mene!'.

Kako bi spriječili veće incidente , narod je postavio barikade pred sami Tunjel radi kontrole vozila kojima policajci pristižu na štrajk. Jedan od njih Njunjo Perović kaže za naš portal: - Oni su plaćenici Aleksandra Vučića! Mi imamo informacije da je sve ovo pripremljeno i organizovano od jedne zapadne zemlje. Nećemo reć koje, ali kada insistirate evo da otkrijemo –Španije!

Plan nam je da ove izdajnike u uniformi polomimo od batina, pa ćemo se sjutra vaditi na sud da nije bilo dobre komunikacije, a i radi predostrožnosti i neprepoznavanja idemo brojčano nas 50 na jednog. – poručio je zaštitinik Crne Gore i Ustava.

Redakcija MozakUbi.me vjeruje da će protesti policije proći mirno i da građani naoružani do zuba neće provocirati mirne i nenasilne policajce koji samo traže svoja prava.

Aleksa Bečić ničim izazvan je poručio da će za jedno pet šest dana dati izjavu kojom će pozvati na mir i demokratiju, i da će zajedno sa ona dva lijepa gospodina da se slika i da će svi zajedno dokazati da misle isto. Što nismo ni sumnjali.