Koncert u čast pozivnice za NATO

Uredništvo portala mozakUbi.me je upravo dobilo obavještenje od strane Biroa za odnose sa javnošću Glavnog grada da će se u čast današnje pozivnice za članstvo u NATO biti organizovan bogat kulturno zabavni program.


 

Naime, Glavni grad planira da organizuje koncerte crnogorskih pop umjetnika gdje će centralno mjesto imati Bojan Tomović, kao glavna zvijezda, ali i Danijel Alibabić i Milena Vučić, kao glavni zagovornici NATO integracija. Zvijezde večeri su trebali biti momci sa Cetinja, najbolja crnogorska pop grupa Perper, ali su otkazali nastup zbog ranije preuzetih i neodložnih obaveza. Ipak, dogovoreno je da, kako to priliči istorijskim događajima, bilo da su u pitanju sportski, kulturni ili zabavni, prisutni izvođači na kraju horski otpjevaju veliki hit “Goro moja” jer bi bilo krajnje neprimjereno da se stihovi “Ne tuguj noćas gore glavi sad kad smo jedno ja i ti...” ne prelome u ovom istorijskom trenutku.

Pored koncerta bilo je planirano da se na Trgu republike javno prikaže film “Gorčilo – Jesi li to doša’ da me vidiš” ali nakon potonjeg događaja sa Mimom Karadžićem, glavnim akterom tog filma, odustalo se od ovog segmenta.

Ipak, i pored bogatog kulturno zabavnog programa stanovnici glavnog grada će pozivnicu za članstvo u NATO proslaviti u krugu svoje porodice, još jednom izrazivši zahvalnost Vladi Crne Gore zato što je država lider u regionu.

Izvor slike © wikipedia