Radi guzve ispred DPSa, Zorica šalje majke manjinskim partijama

Nakon što su krenule prijave za majke sa troje i više đece koje žele da dobijaju doživotnu naknadu za uloženi trud, ministarka Zorka je javno istupila i rekla
- Ovo se ne može izdržati! Poluđeh! Da sam znala koliko ih je ne bih ovaj zakon puštila! Sasvim je logično da se majke ne prijavljuju na biro ili u centar za socijalni rad ili ne daj Bože neko ministarstvo jer bi onda službenici morali nešto i da rade, majke i domaćice su preusmjerena na vrata mjesnih zajednica tačnije mjesnih odbora DPS.

Nakon što se stvorila ogromna gužva već u ranim jutarnjim časovima, iz DPS su prvo zvali Zoricu koja nije imala nikakvih rješenja, a zatim su ih teška srca uputili ka odborima manjinskih partija.

- Kada je teško, uvijek se rado sjetimo naših starih neprijatelja iz devedestih koje smo rado tukli i privodili. Jes da smo danas na istoj strani, ali kao što smo više puta izjavili ključ je u saradnji – ne daj Bože da se nešto slično opet dogodi. Morali bi opet da ih bijemo. Protjerivanje ne dolazi u obzir sada kada je pozivnica tu – izjavili su u centrali DPS.

Kolona majki sa sve đecom je preusmjerena prvo na vrata Bošnjačke stranke, a zatim će ih raspoređivati po potrebi.