Nove ponude u našim najpoznatijim turističkim centrima

Nakon što je godinama naše turističke poslenike snijeg znao da iznenadi i da padne u decembru ove godine je uradio suprorno - nije pao!

Prilikom otvaranja zimske turističke sezone predsjednica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić za portal mozakUbi.me izjavila je sledeće

"Ovaj snijeg se sprda sa nama i udara na tekovine. Zna li on da mi od ovoga jedino živimo? Svake godine je znao da nas iznenadi i da padne u decembru i sad je našao, baš u izbornoj godini, da uradi suprotno. Sramota!"

Ipak, kako bi ispunili bezsniježnu sezonu, u ponudi Nacionalne turističke organizacije Crne Gore našle su se atraktivne Hiking & Biking ture poput "Planinama niđe broja kuda prođe mala moja" i "Niđe sir nije bijel kao u Crnoj Gori".

"Jeste, istina je. Tražili smo modele da upotpunimo sezonu i potrudimo se da damo nešto novo. To su ove dvije tradicionalne manifestacije, koje se organizuju prvu godinu za redom, a od ove godine će biti upriličene i u Rožajama. I evo ekskluzivno za vaš portal da kažemo da postoji i treća manifestacija koju smo nazvali "Stušti me brzo" a koja će se ogledati u rafting turi hladnom Tarom i biće puna adrenalina. Sve ove manifestacije će biti u cilju povećanja broja turista za 7% više nego u istom periodu prošle godine."

Izvor slike © wikimedia.org