Blažo, Aco i Žang Šiang uredjuju prostor oko kuće u Kotoru

Da nas je omdah "krenulo" nakon pozivnice govori podatak da je Narodna Republika Kina uložila u Kotor 1,4 miliona evra zahvaljujući tome što su dobili da grade autoput.

Aleksandar Stjepčević, PR porodice Djukanović nam priča - "Kako bi popularizovali kod naroda one silne kredite koje će da plaćaju i njihovi praunuci, NR Kina kao članica NATO pakta i mi smo odlučili da osvijetlimo prilaze imovini porodice Djukanović a to sve predstavimo kao zajednički uspjeh"

Na pitanje novinara zašto se nije uložilo recimo u podzemni parking ispred stare osnovne škole kod starog grada, Stjepčević nam je odgovorio - Parkiraće se na pjacu koju ćemo preseliti što smo i planirali. Kako se polako sele za primorje, porodici Djukanović treba omogućiti maksimalan luksuz. Da ne bi stalo sve na preuredjenju i preusmjerenju djela saobraćajnice, odlučili smo se i da osvijetlimo dio puta od starog grada pa do vila ove nam drage porodice.

Žang Šiang, ambasador narodne republike Kine je bacio oko na robnu kuću Kamelija. Da li je ovo samo uvod na jeftine crnogorske proizvode iz Kine ili nije, saznaćemo u skoriJOJ budućnosti.