Sin ministra upisao fakultet u Crnoj Gori pa putuje iz Londona svaki dan

London (mozakUbime) - Prilikom upisa na najprestižnije koledže u Britaniji traži se potvrda, tačnije izvod iz banke koji mora potvrditi da imate dovoljno novca za studiranje i troškove boravka u trajanju školovanja.

Nama ne bi bio problem prikazati i 50 miliona eura - priča nam R.B. sin ministra u vladi Crne Gore. Problem je što će se tužioc možda zapitati odakle nama tolike pare, pa dok se nagodimo sa njim prodje pola semestra. Evo pogledajte mog kolegu M.M. sina funkcionera iz Budve.

Stižem sve naučim. Let ukupno traje 4 sata do Podgorica i nazad. Učim dok sam u biznis klasi jer mi je tamo najudobnije, stavim slušalice i tako postignem sve. Taman sletim nazad u London gdje me ponekad čeka lični vozač ili uzmem Ferarija sa našeg parking mjesta kojeg smo kupili na tamošnjem aerodromu.

Crveni Ferari.
Zakačen kad je tajo preprodavao KAP prvi put

Desi mi se makar jedanput sedmično da sretnem nekog sina tatinog kolege iz nekog ministarstva koji studira u Londonu pa ih često prebacim mojim autom do grada a vikendom budem dobar domaćin pa se malo družimo i pokazujem najluskuznija mjesta po gradu.

Što bi rekao čuveni italijanski keramičar Roberto Benini "Život je prelijep!" - zaključio je razgovor R.B.