Nekoliko stotina hiljada tihih se jutros učlanilo u Pozitivnu

Podgorica (mozakUbime) - Od kako je narod vidio i čuo da Pozitivna podržava Mila Đukanovića i to koliko oni vole Crnu Goru, svi su tiho požurili da se učlane, jer kako kažu nije ih blam.

Kada smo stigli ispred kancelarije Pozitivne tek tada smo primijetili da je kilometarski red u stvari red do njihovih vrata. Jedino je poslanik Srdjan Perić pokušavao da se progura vani preskačući preko gomile.

Kako nam priča miljenica crnogorske javnosti Azra Jasavić "Jutros od 07:00 do 07:01 se učlanilo na stotine hiljada tihih gradjana Crne Gore". Uredništvo Mozga joj je odmah povjerovalo jer ko više voli Crnu Goru od Azre i Mila!? Davno je dokazano da ko je god protiv njenog mišljenja on je četnik i njega plaća Koštunica rubljama.

Priča nam Azra "Djurović (Nikšić), Balević (Budva), Perović (Budva)..." to su sve bivši članovi Pozitivne koji su podržali Mila i njih smo se odrekli radi toga. Sasuli smo na njih drvlje i kamenje. Sada smo Darko i Ja podržali Mila pa sasipamo kamenje na one koji nisu kao što je Srdjan Perić.

Na pitanje koji su to "tihi gradjani Crne Gore" Azra nam je odgovorila - "Vi to ne biste shvatili. Morate biti potpuno mutavi kao ovi što stoje iza nas kad dajemo izjave nas dvoje troje iz predsjedništva" 

Izvor slike © Liam Quinn from Canada