Nervni slom zbog parčeta torte

Podgorica (mozakUbime) - Početak radnog dana u Vladi Crne Gore protekao je uz nesvakidašnji događaj. Naime službenica u Generalnom sekretarijatu Vlade Crne Gore je doživjela teži vid nervnog sloma kada je ostala bez parčeta rođendanske torte koju je povodom svog rođendana donio Veliki vođa.

Situacija je izmakla kontroli pa je morala da reaguje i služba Hitne pomoći, te da službenicu smiri na način što su joj dali sedative, a kako ni to nije pomoglo morao je da reaguje i sam Veliki vođa. On je došao u kancelariju kod službenice, pomilovao je po glavi i poljubio je u čelo rekavši da se ne brine ništa jer će sve biti u redu.

Naš izvor iz Vlade, koji je želio da ostane anoniman nam je slikovito prenio šta se desilo.

„Radni dan, iako ponedjeljak, je počeo uobičajeno sve dok se oko 09:00h na vratima kancelarija nijesu pojavili zaposleni iz kuhinje koji su na kolicima, tacnama i rukama nosili parčad torte u čast rođendana Pre$ednika Vlade. Obradovalo nas je to jutros i izmamilo osmjeh na licima jer nas se sjetio. Ipak nakon 5 minuta od tog trena na hodnicima se čula vriska i lomljava. Naša koleginica je doživjela nervni slom i optuživala je svoje kolege da joj već duže vrijeme „rade o glavi“ optužujući je da radi za opoziciju.

„Vi meni radite o glavi! Ovo nije prvi put da mi smještate da sam špijun opozicije. Sve će vam se vratiti kunem vam se! Neće vam ovo na dobro izać!“

vikala je ona hodnicima i lomila sve što joj se našlo na put. Uspjele su kolege da je smire na kratko i uvedu u kancelariju i taman je tag trena stigla ekipa Hitne pomoći. Ipak, i pored lijeka koji je primila uspjela je da se smiri tek nakon što je Pre$ednik došao u njenu kancelarriju i poljubio je u čelo rekavši joj da je on mnogo voli i da zna da je žrtva zakulisnih priča zbog toga što mu je najdraža.“ Ispričao je naš izvor iz Vlade

Da li će ovo biti usamljen slučaj ili će ih biti još ostaje nam da vidimo, a ekipa mozakUbi.me će revnosno pratiti razvoj situacije i izvještavati sa lica mjesta.