Heroji crvenog meteo alarma uzeli stvar u svoje ruke

Žabljak (mozakUbime) - Apokalipsa? Dan D? Rusi zviznuli jedan S400? Neee.. Crveni meteo alarm i njegove posljedice po malenu i napaćenu Crnu Goru.

Iako je danima dežurni paničar Branko Micev upozoravao, a mi mu se sprdali ipak se dogodilo ono najgore. Udario je grad koji je padao oko deset minuta (straašno!!), nisu polećela dva aviona, a na Žabljaku je napokon pao snijeg.

Građani Žabljaka, pomalo već odviknuti od ovog prirodnog fenomena koji je fenomen samo na primorju, sa oduševljenjem su istrčali na ulice grada i odlučili da klasičnom sačekušom namame putnike namjernike, prerušene u turiste u varoš na sjeveru.

No, vizuelnu, turističku idilu pokvarila je grupa huligana koja je otela snjegočistač i odlučila da, zamislite očiste ulice. Tim povodom, predsjednik SO Žabljak Veselin Vukićević izrazio je oštro negodovanje
- Ne može se snjegočistač uzimati u svoje ruke, niti se čistiti ulice, kada nam je svaki cenat snijega važan. Ljudi ipak moraju da vide smo ozbiljna turistička destinacija, koja uprkos decenijskim najavama još uvijek nema niti jedan top za vještački snijeg. Dakle u skladu smo sa Ustavom iz '92. Ekološki do bola – poručio je Vukićević.

Policija još uvijek traga za počiniocima ovog neviđenog huliganskog djela, dok Branko Micev zadovoljno trlja ruke. U najavi ima još jedan dramatični crveni alarm, koji doduše ne podrazumijeva cunami, ali povećanju potrošnju zbog nabavki zaliha u hipermarketima svakako da. Voli vas vaš Voli!

Izvor slike © ∫http://snapwiresnaps.tumblr.com/post/131298772751/blair-fraser-free-under-cc0-10-download