Duško Marković otvorio privatnu firmu

Podgorica (mozakUbime) - Potpredsjednik Vlade CG Duško Radijator Marković, sa još nekoliko funkcija, odlučio je da se oproba i kao preduzetnik. Po ugledu na svog šefa Majla the Prvog Đukanovića, otvorio je Agenciju za antikorupciju – to vam je nešto kao UDG.

Privatno a naše. Za sada je prilično zadovoljan kako ide posao, a posebno je srećan jer je ispunio svoj cilj i san svakog uspješnog menadžera a to je nikakav efekat.

- Uspješno smo zaposlili nekoliko naših ljudi i šta još hoćete. Sve je to 1 zaposleni deset glasova. Šta ima mi tu da budemo transparentni. Mi nismo DF da transparentima idemo pred Vladu! – poručio je on.

Iz Agencije za antikorupciju oglasila se i Svetlana Rajković, koja sa posebnim žarom prati proces. Kaže da je iznenađena što ima toliko negativnih komentara na rad Agencije, i dodala je da jedva čeka izbore u Tivtu:

- Izbori će biti pravi test za sve nas. Biće test jer će pokazati koliko nas baš briga za mogućnost kontrole bilo čega a naročito izbora. Ako vam se ne sviđa, vaš problem. Mi radimo i nije da ne radimo.

Obećali su i da će sve što bilo koga zanima naći na sajtu Agencije, koji još uvijek ne radi ali je dobro da se razmišlja o tome. Transparentnost bez transparenata poruka je Agencije za antikorupciju.