Iz odjeljenja bezbjednosti Kotora mole da ih pušte na mir!

mozakUbime (Kotor) - Iz odjeljenja bezbjednosti Kotora (OB Kotor) su zaprijetili građanima hapšenjem i podnošenjem tužbi protiv istih ako se još neko usudi da zovne da je vidio kameru posred puta.

Raško Konjević je izjavio za mozak - Ja ovo prosto ne razumijem. Svi vole selfije. Eto ja se posebno volim slikavati i svaki dan posjećujem frizera. Šta ima važnije od toga nego kako izgledam u trenutku. Savjetujem Kotorane da se dugo posmatraju ispred ogledala, da pronađu svoju ljepšu stranu i da se voze samo onom trakom kako bi došli do izražaja!

Sramotnom maltretiranju policije od strane građana se mora stati na put - izjavio je budući Ministar i naravno veliki čovjek Goran Danilović. - Obećavam da se neću baviti svojim poslom taman koliko i moj prethodnik. 

Danilović je najavio da će u svojstvu direktora policije dolaziti na teren službenim vozilom marke Audi svakoga dana, pretvaraće se da se kupa i uživa samo radi toga kako bi iz prikrajka sagledao bezbjednostnu situaciju.

Ranko Krivokapić nije želio da daje izjave jer prosto ne zna đe je i šta je to Kotor.

Sindikat Policije je zahtjevao od Vlade Crne Gore da se u Lex Specijalis uvede stavka "Prijavljivanje kamera" i da se uredi zakonom kao krivično djelo i poručili "Kakve kamere, ko još u kamere gleda? Ko će to da skida bre! <3". 

Iz odjeljenja bezbjednosti Kotor I/2 su poručili da kad prođu drugi razred osnovne, onda će da se jave! Za sada su malo prepanuti bijelim kuglama.

Izvor slike © pixabay.com