Kotorani sami krivi jer zaustavljaju metke i čuju pucnje

Kotor (mozakUbime) - Mi smatramo da stalne pucačine po Kotoru jesu stvar za zabrinutost - saopšteno je jutros iz Uprave policije i poručili da će članovima klanova omogućiti kvalitetnu obuku iz streljaštva dva puta godišnje.

Ipak, upozorili su neodgovorne građane da izbjegavaju da se nađu na putanji metaka kako se ne bi samopovrijedili a i ne moraju da čuju kad se svaki put puca. Nek neki put zapuše uši! - poručili su iz OB Kotor i pokazali kako to oni rade pa im ništa ne fali. Pokazna vježba će biti održana ispred srednje škole.

- Građani su postali krajnje neodgovorni. Treba da izbjegavaju putanju metaka i neće biti nikakvih problema. Nas ne interesuje preventiva jer gdje bismo završili kao društvo ako nam represija prema mafijašima postane jedino sredstvo. Povodom ove bezbrižne situacije u Kotoru se nisu htjeli oglašavati ni Konjević ni Danilović.

Osim građana, iz MUP-a su upozorili i svoje zaposlene da se ne miješaju u svoj posao jer mogu da se povrijede. Ionako su dobili video radare da se igraju sa njima i zaustavljaju i kažnjavaju vozila koja su jeftinija od 30.000 eura.

Ovim putem se se oglasile stranke DPS, SPD i HGI i zahvalile se gradu Nikšiću na dugogodišnjem doprinosu komandira stanice u Kotoru.

Izvor slike © http://www.flickr.com/photos/dvids/