Masovno samoubistvo kriminalaca u Kotoru

Kotor, Trg od oružja (mozakUbime) - Danas je u Kotoru došlo do velike pucnjave koja je uzela šire razmjere. Iako su stanovnici ovog drevnog primorskog grada navikli na svakodnevne obračune iz vatrenog oružja, jutrošnji događaj je bio drugačiji. Naime došlo je do kolektivnog izmirenja a onda i ritualnog samoubistva članova kotorskih zaraćenih klanova.

Razlog za to nam je otkrio jedan od članova, čije ime je iz poznatih razloga sakriveno, a nakon prijetnji da će nam podmetnuti bombu u kotorskom dopisništvu I krajnje anoninmo. Zaboravili smo kako se čovjek koji je rekao sljedeće zove. Ako treba zaboravićemo I šta je rekao.

"A brate, kako da se ne ubijemo? Kako? Smatramo se nekim kriminalcima a spali smo na to da nas od nas samih brane Goran Danilović, Slavko Stojanović, Radoslav Lješković i Dragan Blagojević! KUKU!! Pa oni su gori kriminalci od nas. Mi makar ne jurimo pendrecima po ulici goloruke momke već samo one koji su nas zajebali." rekao je on, izvadio kolt i upucao se.

Ipak, ovaj događaj nije ostao nezapažen od strane nadležnih organa koji su na konferenciji za medije bili kratki i jasni
"Situacija u Kotoru je riješena. Ovo će umnogome povećati povjerenje, a novoizabrana Vlada je već dala svoje rezultate. Nadam se da će naš primjer koristiti i Ministar rada i socijalnog staranja kao i Ministar ekonomije. Ukoliko budu kopirali naš model do 9. oktobra 2016. godine svi problemi u Crnoj Gori biće riješeni." jasan je bio ministar Danilović