Mijajlović preklinje i moli Aca i državu da zaustave novinara

Bijela (u mozakUbime) - Direktor RCUD-a (Regionalni centar za podvodno deminiranje i obuku ronilaca) Veselin Mijajlović moli državne organe, tačnije Aca Đukanovića, da se spriječi jednog novinara u otkrivanju trošenja njegovih pošteno raspoređenih mu poreskih para.

Razminiranje poreskih para, barkasi, službenih vozila, čamaca... ide od ruke i struke veselom Veselinu. Ali tim slatkim mukama je stao na rep sramni novinar Vijesti Siniša Luković i pokrenuo niz nezadovoljstava u RCUD-u kod jednog običnog direktora iz predgrađa Herceg Novog.

"Ja sam jedva kod sebe položio onaj ronilački ispit za starijeg ronioca. Jedva. Bio sam strog i pravičan za sebe. Nisam prihvatao mito, nije bilo rodbinskih veza, ne, ne! Noć pred polaganje, odvojio sam se od tijela i posmatrao sebe par sati. Mislim se, je li Vesko, šta ti oćeš od mene, pa je li ti radiš ovo radi sebe ili radi Crne Gore? I poslije takvih tantalovih muka, sada me tu neki novinarčić matlerita. Iako se trudimo da sjeb... ovaj potrošimo sve pare koje smo dužni da trošimo na sebe, moramo se sada bakćat sa nekim tamo novinarem i skidati ga sa vrata. Zamislite, prijetili su tom novinaru ali mu ništa ne mogu. E tome je došao kraj. Sad sam zvao Aca i država će konačno nešto uraditi po ovom pitanju." - u suzama nam priča veseli uhljeb Vesko.

Zašto ne piše lijepe tekstove o meni??? - kleči Vesko i moli nas... Evo, napišite vi iz Mozga nešto ovako, nešto frajerski. Stavite da me vole ribe i da ću uskoro dobiti novo vozilo, brod i čamac:

vesko mijajlovic polozio

 

Izvor slike © država