Vesna Daković: Piletina iz Brazila kvalitetnija od brazilske koke

Podgorica (mozakUbime) - Direktorica Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Vesna Daković, potvrdila je da je piletina najvišeg kvaliteta i da na kesi lijepo piše da joj rok još 327 godina.

Vesna Daković nam je iznijela parametre i dokaze kako piletina, najvišeg svjetskog kvaliteta, iz Brazila dolazi na naš sto po najpovoljnijim cijenama, za naše biznis funkcionere, rodbinu i kumove.

Što duže piletina putuje, to je kvalitetnija. Mora malo da odstoji, makar par mjeseci prije prodaje, na suncu. Da imamo bolju destinaciju za nabavku od Brazila, mi nemamo. Dovoljan je podatak da piletina putuje preko 9,000 kilometara do vašeg stola. U prosjeku, jedno pile putuje više od Crnogorskog turiste za života. A to je zdravo, to ubija cijenu, to donosi veliku zaradu.

Na kraju krajeva, ne bi nama Brazilci plaćali da uzmemo tu piletinu i da pričamo kako je super. Iako je Brazilska policija pohapsila mafiju koja je plaćala inspektore da udare pečat da je meso, koje je pokvareno u stvari ispravno, mi smo se potrudili da im izadjemo u susret.

Kome vi vjerujete? Na stotine mrtvih radi ovog mesa i Brazilskoj policiji ili nama koji bismo vas potrovali radi 3 eura? Piletina iz Brazila je kvalitetnija od brazilske koke, i unosnija!