Kinez poginuo. Brajović: poreznici će da plate neodgovornost

Autoput (mozakUbi) - Na autoputu je poginulo radnik iz Kine, kako javljaju domaći mediji "državljanin Kine", kao da je neki turista u pitanju. Ivan Brajović je nešto spetljao i to će, kao i uvijek, koštati gradjane Crne Gore izmedju 20 - 30 miliona eura bez kamatnih stopa.

Moja odluka je ispravna - rekao je Brajović. Sve moje odluke su ispravne. Nije nam jasno kako je državljanin našeg partnera poginuo, kad sa Kinom imamo sjajnu ekonomsku saradnju i kad su sve moje odluke stručne i ispravne. Ipak, to je sada stvar koja će koštati crnogorske poreznike jer su postali neodgovorni prilikom izrade autoputa. Poreza se oslobadjaju: Milo, Blaženka, Aco, Edinac mamin, mama advokatica koja redovno tuži Crnu Goru iz ljubavi, Miloš zajebant Beogradjanin, Šinavatra, milijardu i po Kineza i ostali strani investitori.

Sada bih najavio - kaže Brajović a da nije trepnuo - jednu od najvećih predstava "ne damo Aerodrome" kao što ne plaćate ukrv skup autoput, najskuplji na svijetu, a nije ni autoput. Mislimo na vas.

Izvor slike © Arhiva