Novi film: Dječaci opet pakuju. Majmune!

Novi crnogorski film "Dječaci opet pakuju. Majmune!" je snimljen u Septembru u Briselu. U vezi ovog filma ostaće interesantna činjenica, a to je da se glumačka ekipa iz Beograda četiri puta izmijenila tokom snimanja. Sigurno ćete se zapitati zašto prim. aut. "Zašto?". Evo sad. Zato što je namjera omiljenog i najboljeg i najvisočijeg reditelja prosto da napuca film.

 

O filmu

Verovali ili ne, dok se pisao ovaj članak u našem studiju je zazvonio telefon. Milica Đurović Perović Đukanović Milović Stojanović, znana kao Milica Đurović Perović Đukanović Milović Stojanović, zove.

"Kao Ministarka odbrane, sasvim slučajno sam saznala da ste u zadnjoj rečenici mjenjali i kucali "najvisočiji" nekoliko puta. Iz pouzdanih izvora znam i to da ste se raspravljali u studiju da li je smiješno ili nije. Citiraću vas "Ma samo da je intro duži, ko mu jebe mater!".

Iako smo mi Crnogorci najvisočiji u Evropi, znajte, niko nema pravo da utiče na odluke Crne Gore! Nemate se što sada okrećati lijevo desno! Evo sad ste poklopili slušalicu rukom i šapćete kolegama nešto! UPAMTITE, NIKO NEMA PRAVO!!! JER CRNA GORA!!

Molim vas da ujutro svratite kod mene u Ministarstvo. Napomenite kolegi da taj tekst o Telekomu ne piše. Dođite ujutro da se sve lijepo dogovorimo. Lozinka za ulaz: Evro. Odziv: Može."

Uglavnom, šta sam ono htio napisati... ah da. Naši filmovi sjajni kao i redatelj.