Brajović: Sneško skrenuo sa staze, ali se brzo vraća na pravu stranu istorije

Andrijevica (mozakUbime) - Tzv Socijaldemokrate, skraćeno SD uživaju u zimskim radostima na snijegu u Andrijevici. Oni su tom prilikom iskoristili da održe čas grudvanja okupljenim građanima uz tvrdnju da ih niko ne može pogoditi grudvom ukoliko oni kao grupa budu jedinstveni i posvećeni.

Što se tiče iskonske SD ideje, kako kaže njihov predsjednik Ivan Brajović, pa ona će opstati i osim pravljenja savršenih grudvi osjeća se na svakom koraku gdje SD još uvijek drži fotelje, a naročito u Budvi đe se nisu grudvali, ali jesu kupali uz obale Morskog dobra. To sve je naravno propraćeno burnim aplauzom svih deset članova koji su dali svoju podršku grudvarskoj akciji rukovodstva SD.

Da je grudvanje ideja koja nema alternativu potvrđuje I sam Brajović koji je tom prilikom istakao da Socijaldemokrate, u potpunosti opravdavaju ime koje nose boreći se da socijaldemokratija u Crnoj Gori kao najprogresivnija politička ideja doživi svoj pravi i zasluženi procvat. Jer socijaldemokratija bez grudvanja, i trpanja betona po plažama nema alternativu

- Mnogi su skrenuli sa toga puta pokušavajući da političke poene osvoje koketirajući sa nazovi socijaldemokratijom i skrnaveći je na taj način – poručio je on.

Posebno se na skupu posvećenom tehnikama grudvanja istakao funkcioner SD Vujica Lazović, I mali od palube Damir Šehović. Upućeni kažu das u vidjeli I dr Đorđija Suhiha, tu neđe. Iza.

Izvor slike © msp.gov.me