Hvala Milo što nam pare dižeš!

Rastoci (mozakUbime) - Suza u oku svakog iskrenog patriJote je zaiskrila kada je njegovo veličanstvo Milo the Prvi Đukanović izjavio da ima drugačije moralne svjetonazore od rođenoga brata, te da nikada ne bi tužio državu, jer vođen maksimom ''Država to sam ja'', tužio bi samog sebe, a to priznaćete ne ide.

No zabrinut za svekoliko pučanstvo, koje sve teže živi, a kontajući da jeste izborna godina, Milo the Prvi je odlučio da pomogne svima, bez obzira na vjeru, naciju, pol, itd. Dakle bez obzira na svekolike razlike među žiteljima malene Crne Gore, tog bisera međ kamenove, zavalio nam je još jedan kredit koji ćemo bez razlike SVI otplaćivati, imali članski DPS ili ne.

Milo the Prvi je to objasnio ovako:
- Kažu da je narod u Crnoj Gori podijeljen. Odlučio sam da im svima stavim do znanja da podjela nema, naročito kada se vraća kredit. Kredite ćemo vraćati svi, bez ikakvih razlika (dobro, možda se ja ipak malo razlikujem), te sam uvjeren da je ovo jedan odličan potez na Evropskom i Evroatlanstkom putu koji smo trasirali poput autoputa od Smokovca do Mateševa – što će reći krenuli smo iz niđe i idemo u ništa!

Njegove oduševljene pristalice su danas tačno u podne izašle na ulice naših gradova, noseći transparente
- Milo the Prvi koji si ti meni kralj!!

Jedna beba u kolicima je samoinicijativno otpuzala do prve ambasade da vidi kako se vadi karta u jednom pravcu za Kanadu.