Ekskluzivno: Dritan više nije bitanga

Valdanos (mozakUbime) - Nakon višemjesečnih pregovora, dio opozicije je uspješno usaglasio jedan stav sa vladajućom partijom. A to je da Dritan više nije bitanga.

Sada kada je i premijer javno rekao da više nije bitanga, mladi političar je ekskluzivno za portal Mozakubi.me izjavio sljedeće: - Banja mi je sada! Trajalo je nekoliko mjeseci ali smo uspjeli. Sporazum je divan i sada imam priliku da svima pokažem i dokažem da biti bitanga nije lako ali trud se na kraju isplati.

Na pitanje kako se osjeća i šta će biti njegovi prvi potezi, on je odgovorio da nije siguran ali da će svakako nastaviti da radi: - Sada kada nisam bitanga, biće malo teže ljudima pokazati da sam iskren. Jer kada vas premijer nazove bitangom, onda je to ozbiljna i teška optužba koja sigurno daje meni lično kredibilitet.Mislim da ću onu pjesmu o gospodaru uraditi u duetu sa Cecom, jer je rok previše agresivan i ne želimo da idemo na živce našem dragom vođi.

Najmlađi poslanik u parlamentu je bio vidno zadovoljan ovom činjenicom, i mi mu želimo sve najbolje u daljem radu naročito onom oko pisanja stihova, jer se tu pokazao kao sjajan autorefleksivni pjesnik koji će sigurno zavrijediti jednu knjižicu o trošku građ... pardon DPS.

Izvor slike © korisnik Cedevita11 na Wikimedia