10,000 dana vladavine DPS-a. Bukvalno.

Podgorica (mozakUbime) - Objektivni premijer Crne Gore Duško Radijator Marković se zadnjih 100 dana bacio na ogromno pripremanje proslave - 10,000 dana vladavine DPS-a Crnom Gorom. Svečanost će se simbolično organizovati u Petrovcu, u Hotelu As, kao najsvjetlijem simbolu uspješnih malverzacija i stranih investicija.

Na proslavu su pozvani svi direktori javnih preduzeća da daju zadnju platu, dok će činu prisustvovanja proslave biti dobrodošli samo oni koji i dalje omogućuju kredite da bi država mogla kako tako funkcionisati, kao i istaknuti članovi Demokratske partije socijalista (DPS) poput Eme Đuhić koja će biti obavezna da ponese one čuvene gaćice - kaže za naš portal Duško Radijator.

Subjektivni premijer Milo Prodajem Crnu Goru Radi Sina Đukanović je poručio da će proslava biti skromna i da ne očekuje da će troškovi keteringa biti veći od par miliona eura koji su obezbjedjeni od stranih investitora, preko Prve Banke, za koje postoji garancija koja nije validna. U to ime, totalno neuspješni mladi biznismen Blažo će na sveopštu radost podići par vjetrenjača i hidrocentrala nedje.

Iako saznajemo iz pouzdanih izvora da Mladi DPS-a spremaju štafetu, zamoljeni smo od istih da objavimo cjelokupno saopštenje:

U danima kad na Nikšić iz opozicije udariše
kad bijahu došli dani da ne bude kredita više
u logoru Crnogorskom ispod ruke Markovića
neko premijeru okleveta šefa Đukanovića
a knjaz Aco dozivaše u prisustvu brata sestre
pa mu Blažo sestrić reče da ne brine biće sjetve.

Po računa udariše, pršte cifre sve su duže
plaća narod sve u šesn'est,
blesav li je, blesav li je