Poslanik DF dr Budimir Aleksić priznao izbore

Podgorica (mozakUbime) – Nakon što je proteklo skoro šest mjeseci od parlamentarnih izbora, te svega desetak dana nakon lokalnih izbora u Nikšiću, javnost Crne Gore je po prvi put bila u prilici da od istaknutog funkcionera DF, dr Budimira Aleksića, čuje da su izbori bili fer i legitimni, te da su organizovani po najvećim međunarodnim standardima.

Gostujući na Srpska TV kod novinarke Ljubice Gojković, u javnosti prepoznata kao neko ko ne postavlja pretenciozna pitanja, Aleksić je zanesen u priči o Božićnom ustanku istakao da više nije mogao da trpi pritisak u svojoj glavi koji mu je otežavao svakodnevne fizičke i mentalne aktivnosti.

"Jednostavno više ne mogu. Morao sam da olakšam dušu i nastavim srećan život. Još od malih nogu sam poznat po tome da ne volim da čuvam tajne pa mi drugari nikad nijesu povjeravali ništa što nije smjelo da se zna. Tako je i sa legitimnosti izbora. Oni su bili legalni i legitimni. Baš onakvi kakve volimo mi u opoziciji. Iako zvanično nijesam saglasan ni sa jednim režimom ili vladarom koji je u Crnoj Gori vladao još od kralja Petra ipak, kao čovjek i doktor nauka, moram priznati ove po mom mišljenju neosporne činjenice. Uostalom poslušajte" naveo je Aleksić sav ozaren pozvavši da se odgleda klip.

Izvor slike © mc.rs