Marko Milačić u policiji priznao da je majka troje đece

Podgorica, Uprava policije (mozakUbime) - Građanski aktivista, predsjednik grupe Otpor beznađu i frontmen mnogih akcija građanske neposlušnosti, priznao je danas u Upravi policije da posljednje blokade saobraćajnica za njega imaju mnogo veće emotivno značenje. Naime, kako navodi naš izvor iz Uprave poilicije, Milačić je povodom posljednjeg poziva od strane policije, u veoma potresnom iskazu, istakao da posljednje akcije blokiranja glavnih gradskih saobraćajnica za nega imaju dodatnu emotivnu vrijednost.

"Marko Milačić je u policiji priznao da je majka troje đece. Iskreno, svi smo bili iznenađeni. Znali smo da ima onog preslatkog sinčića pa smo svi ostali u čudu otkud mu sad još dvoje đece. Izgleda da je svoje potomke dobro skrivao sve dok majke nijesu počele štrajk glađu kad se i kod njega probudio taj materinski instikt. Čak su i inspektori ostali zbunjeni. Jedan od njih je čak upitao Milačića je li siguran u to što priča jer su oni u UP bili sigurni da Markove akcije kasne zbog anti državnog antiNATO karavana. Ipak, Marko je bio decidan i potvrdio je da je on majka troje đece, te zamolio da mu dozvole da i dalje blokira saobraćajnice i bori se za svoja majčinska i prava svojih sapatnica." kazao je naš izvor iz policije.

I pored svih napora koje je ekipa portala mozakUbime uložila da sazna da li je kolega Milačić otkrio ko je otac dva nepoznata djeteta nijesmo uspjeli. Ipak, svi imaju osnovane sumnje da je u pitanju Ivan Pernar, poslanik hrvatskog Sabora, dok dio naših izvora sumnja na Vladislava Dajkovića koji je najvjerniji saborac u Milačićevim borbama. najmanje šanse se daju drugom građanskom aktivisti i bratu po live prenosima Demiru Hodžiću.

Ekipa mozakUbime će vas blagovremeno obavijestiti ukoliko otkrijemo ko je otac djeteta.

Izvor slike © Arhiva