Katnić u P.S. optužnice napisao: Ja ne znam što mi ovo šćaše!

Podgorica (mozakUbime) - Nakon što je potonjeg radnog dana pred isticanje roka za predaju optužnog predloga SDT Milivoje Katnić predao Višem sudu u Podgorici optužni predlog protiv 15-ak osoba, među kojima su i lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević, portal mozakUbi.me došao je do ekskluzivne informacije. Naime, u optužnom predlogu, koji je napisan na više od 120 stranica, Katnić je van svih pravila stavio i post scriptum od jedne kratke rečenice "P.S. Ja ne znam što mi ovo šćaše."

Iako smo uložili sve napore da od samog Katnića dođemo do odgovora što mu je ovo značilo, on je bio izričit da he želi komentarisati optužni prijedlog dok god se ne potvrdi.

"Talika mi crnogorskog, dok god se ovo ne potvrdi ne pada mi na pamet da komentarišem."

Portal mozakUbi.me je kontaktirao i Premijera koji je i pored ranije preuzetih obaveza dao kratku izjavu za naš portal jer, kako sam navodi "izuzetno sam radostan što Crna Gora ima luču slobode"

"Obično ne komentarišem nepotvrđene optužbe i ne želim da se miješam u rad drugih grana vlasti, ali vama moram dati izjavu. Vi ste mi strašno dragi. Dakle, pustimo sud da radi svoj posao a Tužilaštvo da istražuje." jasan i kratak je bio Marković.

Portal mozakUbi.me je zadovoljan što je Marković dao izjavu, uz bojazan da nam se crno piše jer nas on voli.

Izvor slike © Arhiva