Marković napao opoziciju: Mi se bukvalno ne možemo uhvatiti posla od vas

Podgorica (mozakUbime) - Naš genijalni premijer je jutros oko 10h ustao, i uz kavijar dao izjavu da bi Crna Gora napredovala da ih opozicija toliko ne skreće sa raznim nebitnim temama. Duško Marković je rekao da ovako više ne može!

Svaki dan imamo neki nevažan problem i tako unazad već 27 godina. Taman da sjednemo da održimo neko predizborno obećanje, "Da živimo bolje" ili "Sigurnim korakom", neko pokrene temu oko napada na Crnu Goru, manjinskim pitanjima, ulasku u NATO, Rusiju, Rat za Mir ili crkva na Rumiji... Još su sada počali da nas ćuškaju i zezaju preko telefona. Pa samo ja sam izgubio 30tak minuta na glupi razgovor oko ničega. Mi se bukvalno ne možemo uhvatiti posla da uradimo nešto pametno.

Jel živite bolje? Ne! Jel idete sigurnim korakom? Ne! Pa šta hoćete od nas?

Nimalo nam ne godi ova situacija. Da dam izjavu, moram se spremati i po tri dana i savjetovati sa pravnicima, advokatima i ANB-om. Onda sastanci sa manjinskim krpeljima iz Tivta i Rožaja. Ovaj oće bolje auto, Medojević nam naleti na zicer, Herceg Novi oće da ukine sakncije Rusiji... Moramo na svako glupo pitanje dati odgovor, a đe je planiranje izbora koji se dešavaju svako godinu dana? Pa ko to može sve pofatat a ne još pored svega toga i da vodi državu? Pa nemam ja više 50 godina da mogu sve!

Izvor slike © Arhiva