Brajović apeluje na Katnića: ukinuti Kolarića Panića

Skupština (mozakubime) - Ministar saobraćaja, Ivan Brajović, jedan od nasposobnijih Milovih ministara i ministarki, se obrušio na opoziciju jer za sve ove godine nisu vidjeli da je zaboravio nacrtat petlju i još neke sitnice koje su morali da "ispravljau", i sad će to narod, pojede se Brajović strašno, platiti nekih 30 miliona.

Skoro mi je čuveni srpski stručnjak, Svetozar Marović, poslao pjesmu "Kolariću Paniću - Nemarnost", ali moram da napomenem - za razliku od njega ja sam pošten i nesposoban. Znači nisam odgovoran. To što ja petljam, to što ja falim, zeznem plan, nagrdim narod, to je sve kriva opozicija koja neće da se vrati institucijama sistema. Krivi su i zato što pravimo autoput od nidje ka nidje, što ne spaja ništa, što je najskuplji na svijetu, što je najsporiji na svijetu... oni su prvi došli na ideju da prave autoput i sad se mi maltretiramo nekim sitnicama i detaljima.

Nego, poreznici jadni moji, budaletine jedne, ko je taj Kolarić Panić? Šta on oće? To su ga Rusi poslali da mi se miješa i petlja petlje i krivi pravce? Katniću, hapsi, hapsi sve! Kolarić nije u insititucijama sistema! Kad kažem Kolarić, nemojte pomiješat našu sestricu Kolarević koja će tužiti Crnu Goru ispred Kineza, radi moje nenamjerne greškice, nego na tog praćkaša ruskog.

- Ivan The Petljaš