Dosta je bilo kurbinoga pira! Odoh u gospodje ministarke!

Duševna (mozakUbime) - Zatvorivši haubu svoga Land Rovera, Anestezija je rekla: Dosta je bilo kurbinoga pira! Odoh u gospodje ministarke!

Šta nam predraga i prepametna Aneztezija možete reći za ovaj novi posao:

Može moja drugarica Sanja, može Mngo, može Tarzan, Obrad, nema ko ne može, evo i Ljumovića postavljaju za direktora CNP-a... pa mogu i ja malo za gospodju menistarku! Ionako mi je ostalo nekih kreacija da uvalim državnim preduzećima, ko što sam nekad valjala po Muzejima. Moje nove kreacije "Likvido sapone" i "Šampone parfjumato" su dvije najpoznatije linije na svijetu. Lično ih ne nosim ali očekujem sve iz Ministarstva da odriješe kesu, stisnu malo poreznike i isplate mi lijepe sume za ono čudo koje pravim.

Da li je istina da ste vi namjerno smjenili Janka Ljumovića?

Ne, iako sam ja najbrilijantnija i najpametnija, to ne može biti istina! Evo pitajte Mila! Ja i Janko smo kao dva oka u dvij... kao četiri oka u jednoj g... kao po jedno oko u dvije gl... Momci, ne prećerujte. Kupite po moju kreaciju pa da vam završim nešto. Zapjevala bi nešto za kraj od sreće, nešto od Miroslava Krleže: "Jer ja nisam luzer, ja sam nekrofil, meni su pare i položaj lajt-motiv, ja nisam luzer, ja sam iz DPS, a za ostale ko te pita"

Izvor slike © Vijesti.me