Exclusive!! Ekskluzivna informaciono procesivna informacija

Podgorica (mozakUbime) - Kako saznajemo iz pouzdanih i dobro obaviještenih izvora, najpoznatiji domaći pritvorenik Miloš M poznatiji kao sin Svetozara M od Budve, najvjerovatnije boluje od jedne teške i prije svega neugodne bolesti koja je zahtijevala hitnu hospitalizaciju – od Italije, preko Moskve do Beograda, i na kraju u Codri – dakle ljekari sumnjaju na Hemoroide.

Naši izvori nagadjaju da je u pitanju oblik nastao srastanjem zadnjice za fotelju (genska bolest) i neprijateljskim odnosom sjedišta automobila ka istom dijelu leđa koja je došla do izražaja skorašnjim dugim putovanjima, te će vrlo vjerovatno biti uzeta kao olakšavajuća okolnost prilikom naredne ture izvinjavanja tužilaca Marovićima. Pardon procesa.

"Ne nije, nije Grčko mitološko biće!"

Ne nije, nije Grčko mitološko biće - uporno je objašnjavao Milošu jedan od vodećih svjetskih eksperata dr Čukljevski iz Moskve. On je za naš portal potvrdio je da je upoznao Marovića sa jednim od najvećih dostignuća savremenog svijeta – redovnim pranjem pozadine kako bi se najlakše otklonila pretpostavka od čega Marović boluje.

Izvor slike © vijesti.me