Dr. Rajko Pavličić - homo, sublimatum, vulgus

Nikšić (mozakUbime) - Ko se to ne raduje putovanjima? Koji vas to zdrastveni sistem prisili da putujete? Naš. Niko se u svijet ne može pohvaliti da poslije upješnog liječenja najvjerovatnije morate otputovati za drugu državu na ponovno liječenje! Kod nas prednjače Bolnice od Risna pa do Bijelog Polja.

Naši Doktori su veoma ugledni, cijenjeni, uvaženi i voljeni medju narodom. Imali smo veoma težak izbor da izdvojimo doktora za kratak intervju ali smo se ipak odlučili za jednog od najvažnijih domova zdravlja. Danas smo pričali sa Doktorom i specijalistom Rajkom Pavličićem

Doktore, šta bi ste savjetovali današnju omladinu?

Da slušaju Rok&Roll. Ostalo ćemo se mi Doktori pobrinuti po krilatici "Live fast die Young" - da umru mladi i brzo. Brzo, koliko je god to moguće. Zato ja i pijem, da bi donio pravilne odluke. A i dobra je fora kad sam pijan jer ako pogriješim, onda će svi da peru ruke i da se dokaže da nikad nisam pipnuo alkohol a kamoli nesavjesno liječio nekog.

Doktore, imate li neki savjet za žene, majke?

Iha, za njih uvijek držim po koji biser. Za njih posebno čuvam moj naširoko poznati latinski jezik. Znate, išao sam na privatne časove kako bi spajao riječi koje smo učili na medicinskom fakultetu. Poručio bih ženama da dodju kod mene u čekaonicu i da ne brinu, za njih se uvijek nadje već nešto.

I za kraj, šta bi ste poručili našim čitaocima?

Jel me to namjerno nešto provocirate da bi se javno izlanuo? Iako sam jutros popio dvije litre rakije nećete me prevariti. Pa nisam se ja juče rodio stoko jedna!

Izvor slike © http://www.wealthformyhealth.com/